Primaria Comunei Comarna - judetul Iasi » Telefon: 0232-238900, 291368 » Program de lucru: Luni-Joi 8-16, Vineri 8-14

Mesaj catre cetatenii comunei Comarna

In calitate de ales si reprezentant al acestei comunitati, va urez bun venit!

Vine o vreme în viaţă în care ne gândim să întoarcem ceva către oamenii şi locurile în care ne-am născut. Acest moment depinde şi de realizările fiecăruia, de ceea ce simte, crede şi este dispus să facă.
Vreau să încercăm împreună să avem o comună civilizată și prosperă. Nu am făcut compromisuri politice ori salturi între partide de dragul funcţiilor. Sunt în același partid de când am ales politica, sunt alături de aceiași oameni care mă sprijină şi acum! Pentru că sunt inca tânăr, nevoile mele sunt aceleași cu ale cetățenilor comunei: asfalt, apă, canalizare si civilizație în fiecare sat. Cred că primarul trebuie să aibă echilibru în tot ceea ce face. Să nu învrăjbească oameni, să nu închidă primăria, să nu dezavantajeze cetăţenii dintr-un sat faţă de celelalte, să ştie să negocieze pentru binele comunităţii.
Rămân în faţa dumneavoastră ca OM, asa cum am fost si pana acum si mulțumesc cetățenilor din comuna Comarna pentru încredere, cu speranța că nu voi dezamăgi și cu dorința de a păstra o permanentă legătură cu cetățenii.În același timp vreau să vă precizez că plec la lucru cu o echipă tânără cu care sper să realizez multe dintre proiectele pe care mi le-am propus. Vin la Primărie cu deschidere și cu dorința de a rezolva toate problemele având încrederea că se pot realiza foarte multe lucruri atunci când există voință.

Cu stima si respect,
PRIMARUL COMUNEI COMARNA,
Constantin Gradinaru