Monitorul Oficial Local
Formulare online


Vă aducem la cunoștință că pentru o navigare cat mai ușoară acest site utilizează fișiere de tip cookie. De asemenea, am actualizat politica site-ului pentru a ne conforma cu Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea, vă rugăm să citiți și să înțelegeți conținutul Politicii de Utilizare a Cookies și Politicii de Prelucrare a Datelor.

Prin continuarea navigării pe site confirmați acceptarea politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor.

Prezentare comuna Comarna

Cirese de ComarnaScurtă descriere a comunei Comarna



Lista de investitii an 2022

Lista de investitii an 2022

Documente pdf
Lista de investitii an 2022

Vizualizari: 35
Data creare: 01-02-2022 15:00:13

Proiect de buget an 2022

Proiect de buget an 2022

Documente pdf
Proiect de buget an 2022

Vizualizari: 39
Data creare: 01-02-2022 14:57:25

anunt concurs muncitor necalificat

anunt concurs muncitor necalificat -post contractual

Documente pdf
Anunt concurs post contractual -muncitor necalificat

Vizualizari: 107
Data creare: 11-08-2021 15:46:59

Aplicație Oferte de vânzare terenuri Legea 17



Linkuri externe
Aplicație Oferte de vânzare terenuri Legea 17
http://www.extravilanagricol.ro:9080/iasi/publicSearch.do?judet=Iasi&localitate=Comarna

Vizualizari: 391
Data creare: 05-07-2021 11:57:15

Anunț concurs muncitor necalificat - perioadă determinată

Primăria comunei Comarna organizează concurs pentru ocuparea următorului post contractual:
- Muncitor necalificat post temporar vacant, contractual, pe perioadă determinată

Data, ora și locul de desfășurare a concursului:

- proba scrisă în data de 11.05.2021, ora 10.00, la punctul de lucru al instituției, în localitatea Comarna, județul Iași

- proba practică în data de 11.05.2021, ora 12.00, la punctul de lucru al instituției, în localitatea Comarna, județul Iași

- proba interviu în data de 12.05.2021, ora 10.00, la punctul de lucru al instituției, în localitatea Comarna, județul Iași
Citeste mai mult...

Documente pdf
Anunț concurs pentru ocuparea unui post muncitor necalificat post temporar vacant, contractual, pe perioadă determinată
Proces Verbal -stabilirea rezultatelor finale ale concursului organizat in perioada 21.04.2021-11.05.2021 muncior necalificat -perioada determinata

Vizualizari: 158
Data creare: 21-04-2021 09:19:01

Hotarari ale Consilului Local Comarna anul 2021

Hotarari ale Consilului Local Comarna - anul 2021

Documente pdf
HCL nr.2 din 29.01.2021 privind stabilirea modului de plata a redeventei de catre SC APA VITAL SA Iasi pentru bunurile retur concesionate
HCL nr.4 din 29.01.2021 privind inregistrarea Primariei Comunei COmarna in platforma web InfoPay de plata online a taxelor si impozitelor locale
HCL nr. 5 din 29.01.2021 privind aprobarea participarii Comunei Comarna in cadrul Programului privind cresterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in cladirile publice cu destinatie de unitati de invatamant finantat de Ministerul MAP prin Administratia Fondului pentru Mediu
Proces verbal -sedinta ordinara- 29.01.2021
proces verbal -sedinta extraordinara- 15.02.2021
HCL nr.7 din 26.02.2021 privind fluxul de calatori si statiile de imbarcare -debarcare a calatorilor din comuna Comarna
HCL nr.8 din 26.02.2021 privind punerea la dispozitie a unui spatiu catre Postul de Politie Comunal Comarna
HCL nr.10 din 26.02.2021 privind revizuirea, modificarea si actualizarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare nr.48 din 2009 prin actul aditional nr.41
HCL nr.11 din 26.02.2021 privind consolidarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizarenr.48 din 2009
HCL nr.12 din 26.02.2021 privind aprobarea dezmembrarii suprafetelor de teren identificate in tarlaua 30 cu nr. cadastrale nr.61728 in suprafata de 5036 mp si nr cadastral 81738 in suprafat de 8800 mp
HCL nr.13 din 26.02.2021 de modificare prin completare a HCL nr.49/22.10.2014
HCL nr.14 din 31.03.2021
HCL nr.16 din 31.03.2021
HCL nr.18 din 23.04.2021
proces verbal sedinta ordinara din data de 23.04.2021
HCL nr.20 din 31.05.2021
HCL nr.21 din 31.05.2021
HCL nr.22 din 31.05.2021
HCL nr.23 din 31.05.2021
HCL nr.24 din 31.05.2021
HCL nr.25 din 31.05.2021
HCL nr.26 din 09.06.2021
proces verbal sedinta extraordinara din data de 09.06.2021
HCL nr.28 din 30.06.2021
HCL nr.27 din 30.06.2021
HCL nr.27 din 30.06.2021
HCL nr.29 din 30.06.2021
HCL nr. 30 din 31.07.2021
HCL nr.32 din 31.07.2021
HCL nr.33 din 31.07.2021
HCL nr.34 din 31.07.2021
HCL nr.35 din 12.08.2021
HCL nr.36 din 12.08.2021
HCL nr.37 din 12.08.2021
HCL nr.39 din 30.09.2021
HCL nr.40 din 30.09.2021
HCL nr.41 din 30.09.2021
HCL nr.43.din 30.09.2021
HCL nr.44 din 15.10.2021
HCL nr.47 din 15.10.2021
HCL nr.49 din 15.10.2021
HCL nr.50 din 15.10.2021
HCL nr.51 din 15.10.2021
HCL nr.52 din 15.10.2021

Vizualizari: 190
Data creare: 22-03-2021 10:39:15

Acte incadrare in grad de handicap adulti

Acte incadrare in grad de handicap adulti

Documente pdf
Acte incadrare in grad de handicap adulti

Vizualizari: 173
Data creare: 02-02-2021 11:44:15

Acte incadrare in grad handicap adulti

Acte incadrare in grad handicap adulti

Vizualizari: 189
Data creare: 02-02-2021 11:34:31

Indemnizatii si ajutoare sociale

Indemnizatii si ajutoare sociale

Documente pdf
Indemnizatii si ajutoare sociale

Vizualizari: 169
Data creare: 02-02-2021 11:30:55

Hotararea de validare a Primarului Comunei Comarna 2020-2024

Hotararea de validare a Primarului Comunei Comarna 2020-2024

Documente pdf
Hotararea de validare a Primarului Comunei Comarna 2020-2024

Vizualizari: 216
Data creare: 16-10-2020 11:04:17

Concurs șofer și muncitor calificat

Anunt șofer și muncitor calificat

Documente pdf
Anunt concurs șofer și muncitor calificat

Vizualizari: 390
Data creare: 23-04-2020 12:07:35

Alte documente oficiale publice

Alte documente oficiale publice

Documente pdf
Indicatorii cu privire la executia bugetelor locale, calculati la data 31.12.2019

Vizualizari: 474
Data creare: 25-02-2020 09:55:01

MONITORUL OFICIAL LOCAL

 

Linkuri externe
SESIZĂRI
https://comarna.regista.ro/sesizari
REGISTRATURĂ ONLINE
https://comarna.regista.ro/#registratura-online
ADRESĂ MONITORUL OFICIAL LOCAL
https://comarna.regista.ro/monitorul-oficial-local

Vizualizari: 1082
Data creare: 02-02-2020 22:56:50

promovari

Promovari 

Documente pdf
Examen de promovare

Vizualizari: 466
Data creare: 10-01-2020 11:35:39

Declaratii de avere si interese

Declaratii de avere si interese

Documente pdf
declaratie avere si interese viceprimar - Andrei Daniela
declaratie avere si interese functionar public Gogoi Petruta
declaratii avere si interese functionar public Berbecaru claudiu
declaratii avere si interese functionar public Ciocîrlan Cristina
declaratii avere si interese functionar public Cotet Clara
declaratii avere si interese functionar public Crudu Daniela
declaratii avere si interese functionar public Nechifor Catalin
declaratii avere si interese functionar public Petrea Crenguta
declaratii avere si interese consilier local Ciobanu Camelia
declaratie avere si interese primar Gradinaru Constantin
declaratie de avere si interese consilier local Buzdugan V-le
declaratie de avere si interese consilier local Dragan Ionel
declaratie de avere si interese consilier local Duca Filomela
declaratie de avere si interese consilier local Gardan c-tin
declaratie de avere si interese consilier local Grigorita
declaratie de avere si interese consilier local Melinte Vlad
declaratie de avere si interese consilier local Nituca
declaratie de avere si interese consilier local Oiste Gigel
declaratie de avere si interese consilier local Ungureanu iulian
declaratie de avere si interese consilier local Tudor Ambrus
declaratie de avere si interese consilier localSpataru c-tin
declaratie de avere si interese consilier localTudor Sergiu
22 Profir - consilier-
23 Ungureanu - consilier-

Vizualizari: 624
Data creare: 26-07-2019 11:40:35

Concurs muncitor calificat I

Concurs muncitor calificat I

Vizualizari: 456
Data creare: 04-04-2019 08:32:15

Concurs muncitor calificat I

Concurs muncitor calificat I

Documente pdf
CONCURS MUNCITOR CALIFICAT i
anunt concurs muncitor calificat I

Vizualizari: 577
Data creare: 03-04-2019 12:58:56

Anunt transfer

Anunt transfer consilier I grad profesional principal

Vizualizari: 563
Data creare: 27-12-2018 14:51:28

Concurs consilier superior

Concurs consilier superior

Documente pdf
Anunt concurs

Vizualizari: 550
Data creare: 05-11-2018 14:42:28

Concurs

concurs

Vizualizari: 683
Data creare: 05-11-2018 14:20:18

anunt concurs consilier juridic

anunt concurs consilier juridic

Documente pdf
Anunt concurs
Calendar concurs
Bibliografie concurs
Rezultate selectie dosare

Vizualizari: 645
Data creare: 16-04-2018 08:36:02

Lista de investitii

Lista de investitii 2018

Documente pdf
Lista de investitii 2018

Vizualizari: 728
Data creare: 16-02-2018 12:17:06

Buget 2018

Bugetul Comunei Comarna pe anul 2018

Documente pdf
Bugetul Comunei Comarna anul 2018
Lista de investitii 2018

Vizualizari: 800
Data creare: 15-02-2018 10:43:24

ATRIBUȚIILE SECRETARULUI conform Legii 215/2001- legea administrației publice locale

Art. 116. - (1) Fiecare unitate administrativ-teritorială și subdiviziune administrativ-teritorială a municipiilor are un secretar salarizat din bugetul local. Secretarul comunei, orașului, municipiului, judeţului și al subdiviziunii administrativ-teritoriale a municipiilor este funcţionar public de conducere, cu studii superioare juridice sau administrative. Secretarul se bucură de stabilitate în funcţie.
(11) Perioada în care persoana cu studii superioare juridice ocupă funcţia de secretar, precum și funcţii de conducere din aparatul propriu de specialitate al unităţii administrativ-teritoriale/subdiviziunii administrativ-teritoriale constituie vechime în specialitate. (alineat introdus prin art. unic din Legea nr. 131/2008, în vigoare de la 3 iulie 2008)
Citeste mai mult...

Vizualizari: 1130
Data creare: 14-11-2017 09:53:10

Cadrul Legislativ - Legea nr. 52/2003 (*republicată*) si Legea 544/2001

Legea nr. 52 din 21 ianuarie 2003 (*republicată*) privind transparenta decizionala in administratia publica si Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public.

Documente pdf
Legea nr. 52 din 21 ianuarie 2003 (*republicată*) privind transparenta decizionala in administratia
Legea nr. 544 din 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public

Vizualizari: 848
Data creare: 10-10-2017 23:39:48

Formular pentru solicitare informaţii în baza Legii nr. 544/2001

În vederea solicitării unei informații de interes public recomandăm folosirea următorului formular:

Documente pdf
Formular-tip cerere de informaţii de interes public conform Anexa 4 din HG 478/ 2016

Vizualizari: 885
Data creare: 10-10-2017 22:55:00

Strategia de dezvoltare locala 2015-2020

Strategia de dezvoltare locala 2015-2020

Documente pdf
Strategia de dezvoltare locala 2015-2020

Vizualizari: 946
Data creare: 29-03-2017 09:51:54

Structura organizatorica

Structura organizatorica

Documente pdf
Organigrama Primariei Comunei Comarna

Vizualizari: 966
Data creare: 29-03-2017 08:44:00

Lista Consilieri

Lista Consilieri

Vizualizari: 1090
Data creare: 29-03-2017 08:35:25

MONITORUL OFICIAL LOCAL

MONITORUL OFICIAL LOCAL

Aplicație Oferte de vânzare terenuri Legea 17

Aplicație Oferte de vânzare terenuri Legea 17